Skip to content

Menukaart Brasserie Thijm

Om te delen / Voorgerecht

Vegan rolls met zoete aardappel

Bladerdeeg/ kikkererwten/ tomatenchutney/ Griekse yogurt

Gepofte aubergine

look/ kimchi/ venkel/ krokante ui

Op houtskool gegaarde kip spiesjes

Rode curry/ pinda/ kokos

Gefrituurde springrolls

kropsla/ komkommer / munt/ babi pangang

Buikspek

Kroketjes/ dragonmayonaise

Vietnamese carpaccio

Filet d’anvers/ limoen/ chili/ pinda/ shiso

Carpaccio van gepekelde contrefilet

Salsa van tartufato/ spek crumble

Thaise viskoekjes

Groene curry/ limoen/ munt/ koriander

Tartaar van zalm

Granny Smith/ pijnboompitten/ bieslook/ zure room

Palourdes

look/ sweet chili/ Thaise basilicum

Sint-Jacobsvruchten

Gestoomd/ glasnoedels/ jonge look/ soja

Bouchot mosselen

ndujaboter/ citroengras

Bijgerecht

Groene asperges

BBQ/ yoghurt/ amandel

Aubergine

BBQ/ kimchi

Sambalboontjes

ui/ limoen

Jasmijn rijst

Witloofslaatje

Tomatenslaatje

Verse frietjes

Hoofdgerecht

Stoofvlees

Black Aberdeen/ witloofslaatje/ verse frietjes

Chili sin carne

Vegetarisch gehakt/ pepperoncini/ tortilla/ yoghurt

Tartaar van Piemontese rund

Mergpijp/ gremolata/ basilicummayonaise/ verse friet

Op houtskool gegaarde Obsiblue garnalen

Caesar salad/ avocado/ groene asperges

Spek en geitenkaas

Mesclun/ jonagold/ honing/ mosterd

Ierse rib-eye (300g)

Bearnaise/ bbq asperges/ chimichurri/ verse frietjes

Baby tarbot

Jonge wortel/ gebrande ui/ ponzu/ beurre blanc

Dessert

Chocolade Equador

Vanille/ moelleux/ caramel

Yuzu

Cremeux/ cake/ aardbeien

Dame Blanche

Vanille/ Callebaut

Kaasassortiment “Martens”