Menu

Onze kaart

Een frisse keuken met hier en daar een Mediterraan of Oosters accent en smakelijke vegetarische alternatieven.

Onze gerechten zijn ook ideaal om te delen!

Om te delen / Voorgerechten

Vegan Bruschetta (3st)

Massaman curry – kikkererwten – zoete aardappel – koriander

€ 13,5

Gepofte aubergine

Chili – look – Thaise basilicum – koriander – limoen – kimchi – pinda

€16

Sint-Jacobsvruchten (3st)

Gestoomd – glasnoedels – jonge look – soja

€ 18,5

Tartaar van tonijn (3st)

Tempura van shiso – limoen – sesam – wakame

€ 21

Tartaar van zeebaars - shio koji (5st)

Pane guttiau – hijiki zeewier – limoen

€ 21

Oesters Gillardeau (3st)

Ponzu – granité van limoen

€ 18

Mosselen "Goudmerk"

Sweet chili – soja – koriander – Thaise basilicum

€ 19,5

Bao bun / gelakte eend (2st)

Gestoomd broodje – hoisin – sweet chili/ kimchi van venkel

€ 18

Wildpaté met ganzenlever

Toast brioche –  compote van vijgen – rozijnen – boschampignons

€24,5

Kroketjes van Breydelham (5st)

Witlof – roodlof

€ 16,5

Buikspek

Kroketjes van buikspek –  dragonmayonaise

€ 12

Op houtskool gegaarde kipspiesjes (4st)

Rode curry – pinda – kokos

€ 17,5

Vietnamese carpaccio

Chili – look – Thaise basilicum – koriander – limoen – pinda

€ 19

Thaise samosa (2st)

Kip – gele curry – wortel – yoghurt

€ 16

Bijgerechten

Warme groenten

€ 8

Gemengde sla

€ 6

Witloofsla

€ 6

Tomatensla

€ 5

Jasmijnrijst

€ 4,5

Verse frieten

€ 4,5

Hoofdgerechten

Hazenrug

Hutsepot met spruiten en boschampignons – grand veneur – kroket gevuld met veenbessen 

€36

Tartaar van Piëmontese rund

Mergpijp – gremolata – basilicummayonaise – yoghurt – verse friet

€ 32

Zeeduivel / gamba / grijze garnaal

Gember – rode peper   – shaohsing –  packsoy – jasmijnrijst   

€ 33

Massaman / rode curry

Zeebaars  – krab – kikkererwten  – koriander – Thaise basilicum – jasmijnrijst

€ 32

Vleessoorten

Al onze vleessoorten worden op houtskool gegrild en vergezeld met chimichurri, peper- of bearnaise- of crosse & blackwell saus, little gem en verse frietjes

Diamanthaas "Hiltonbeef" Black Angus USA

+/- 200g

€ 34

Entrecote Ayershire Ierland

+/- 300g

€ 42

Filet pur Simentaler Oostenrijk

+/- 220g

€ 39

Zesrib Carima Superior marbled beef Dry aged Italië

+/- 350g

€ 48

Desserts

Vegan crème brûlée met passievrucht

Vegan room – vanille

€ 11

Café glace

Home-made koffie ijs – koffiecrème – oreo

€ 10

Creatie van mascarpone

Speculoos – framboos – chocolade caramel

€ 12

Dame Blanche

Home-made – Tahiti vanille – Callebaut

€ 12

Kaasplank Martens

Selectie kazen

€ 16

Clafoutis

Frangipane – peer – kaneel – home-made vanille ijs

€ 12

Tartelette

Citroen – passievrucht – meringue – yuzu

€ 12

Om te delen / Voorgerechten

Vegan Bruschetta (3st)

Massaman curry – kikkererwten – zoete aardappel – koriander

€ 13,5

Gepofte aubergine

Chili – look – Thaise basilicum – koriander – limoen – kimchi – pinda

€16

Sint-Jacobsvruchten (3st)

Gestoomd – glasnoedels – jonge look – soja

€ 18,5

Tartaar van tonijn (3st)

Tempura van shiso – limoen – sesam – wakame

€ 21

Tartaar van zeebaars - shio koji (5st)

Pane guttiau – hijiki zeewier – limoen

€ 21

Oesters Gillardeau (3st)

Ponzu – granité van limoen

€ 18

Mosselen "Goudmerk"

Sweet chili – soja – koriander – Thaise basilicum

€ 19,5

Bao bun / gelakte eend (2st)

Gestoomd broodje – hoisin – sweet chili/ kimchi van venkel

€ 18

Wildpaté met ganzenlever

Toast brioche –  compote van vijgen – rozijnen – boschampignons

€24,5

Kroketjes van Breydelham (5st)

Witlof – roodlof

€ 16,5

Buikspek

Kroketjes van buikspek –  dragonmayonaise

€ 12

Op houtskool gegaarde kipspiesjes (4st)

Rode curry – pinda – kokos

€ 17,5

Vietnamese carpaccio

Chili – look – Thaise basilicum – koriander – limoen – pinda

€ 19

Thaise samosa (2st)

Kip – gele curry – wortel – yoghurt

€ 16

Bijgerechten

Warme groenten

€ 8

Gemengde sla

€ 6

Witloofsla

€ 6

Tomatensla

€ 5

Jasmijnrijst

€ 4,5

Verse frieten

€ 4,5

Hoofdgerechten

Hazenrug

Hutsepot met spruiten en boschampignons – grand veneur – kroket gevuld met veenbessen 

€36

Tartaar van Piëmontese rund

Mergpijp – gremolata – basilicummayonaise – yoghurt – verse friet

€ 32

Zeeduivel / gamba / grijze garnaal

Gember – rode peper   – shaohsing –  packsoy – jasmijnrijst   

€ 33

Massaman / rode curry

Zeebaars  – krab – kikkererwten  – koriander – Thaise basilicum – jasmijnrijst

€ 32

Vleessoorten

Al onze vleessoorten worden op houtskool gegrild en vergezeld met chimichurri, peper- of bearnaise- of crosse & blackwell saus, little gem en verse frietjes

Diamanthaas "Hiltonbeef" Black Angus USA

+/- 200g

€ 34

Entrecote Ayershire Ierland

+/- 300g

€ 42

Filet pur Simentaler Oostenrijk

+/- 220g

€ 39

Zesrib Carima Superior marbled beef Dry aged Italië

+/- 350g

€ 48

Desserts

Vegan crème brûlée met passievrucht

Vegan room – vanille

€ 11

Café glace

Home-made koffie ijs – koffiecrème – oreo

€ 10

Creatie van mascarpone

Speculoos – framboos – chocolade caramel

€ 12

Dame Blanche

Home-made – Tahiti vanille – Callebaut

€ 12

Kaasplank Martens

Selectie kazen

€ 16

Clafoutis

Frangipane – peer – kaneel – home-made vanille ijs

€ 12

Tartelette

Citroen – passievrucht – meringue – yuzu

€ 12

Lunchformule to share

Tijdens de lunch kunt u kiezen voor onze ‘Thijm lunch’.

Hierbij geniet u van drie voorgerechten to share, een hoofd- en een nagerecht per persoon naar keuze voor slechts € 48 p.p.