Brasserie

Een gezellige lunch of diner

Bij ons bent u van harte welkom voor een lunch of diner. Onze zaak heeft vele groene en houten accenten wat u meteen een warm gevoel zal geven. Wij beschikken over hoge en lage tafels, allen met de nodige privacy.

Brasserie Thijm is gelegen in een oude hoeve aan het Gemeenteplein te Schilde. Dit zorgt ervoor dat wij voldoende parkeerplaats en rust kunnen garanderen. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken!

Deels verwarmd en overdekt terras

Onze brasserie beschikt over een rustig terras dat gelegen is aan de achterzijde van het restaurant. Tijdens de zomermaanden bent u aan de hoge tafels ook meer dan welkom voor een drankje.

Een deel van ons terras wordt bij regenachtig of koud weer overdekt en verwarmd. Dankzij de glazen wanden blijft de wind buiten. Tijdens de wintermaanden kunt u hier genieten alsof u buiten zit.

Chef Tim & gastvrouw Christine

Chef Tim Schoeters leerde zijn vak onder andere bij de bekende sterrenchef Wout Bru. Hij en zijn vrouw Christine Mees bouwden daarna aan een mooi horeca-palmares door verschillende eigen zaken.

Hun culinair verhaal begon met catering Fresh à Manger op ’t Zuid in Antwerpen. Daarna volgde restaurant Nonna te Wijnegem. En sinds juni 2020 leiden zij samen brasserie Thijm te Schilde.

U verwennen is ons doel